Šlep Služba 0-24 Banja Luka

  Home    Šlep Služba

 Šlep Služba – Vućna Služba 0-24h

  Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h   u sklopu svog poslovanja pruža pomoć u prevozu vozila na kojima je nastao kvar ili su oštećena prilikom saobraćajne nezgode, te u drugim uslovima gdje se vozilo onemogući za dalji nastavak putovanja na sopstveni pogon.

Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do tri vozila istovremeno zavisno od klase vozila. Prevoz vršimo za: motocikle, putnička vozila, mini van vozila, terenska vozila, teretna vozila koja ne prelaze ukupnu masu veću od 5t. U mogućnosti je vršenje prevoza raznih kamp vozila, vozila za odmor, vodenih plovila te vozila koja prelaze van gabaritne standarde dužine i širine u zakonskoj regulativi.

  0-24 TEAM PRUŽA USLUGE VUČNE SLUŽBE i POMOĆ NA PUTU 0-24h   dnevno na području grada Banja Luke i okoline od 50km u roku 45 min od poziva stranke za početak intervencije. Vrši se i prevoz na cijeloj teritoriji BiH uz prijašnji nalog za izvršenje usluge. Našim klijentima možemo obezbijediti usluge:

Brzi servis na vozilu.
Čuvanje vozila na obezbjeđenom parkingu.
Obezbjeđenje zamjenskog vozila dok je vozilo na servisu.
Obezbjeđenje hotelskog smještaja.
Vršenje TAXI usluga za klijente.
Istovremeni prevoz 8 putnika i vozila.

U korist naših klijenata i pružanja pomoći Cooper Šped Team Vam stoji na raspolaganju za pomoć 365 dana u godini i za vikend, državne praznike, Božićne i Novogodišnje praznike tu smo 0-24h Vama na usluzi.SPI Služba za pomoć 0-24h:

Kontakt osoba (Dežurni vozač) Mobtel: ++387 66 809-882 (0-24). U slučaju da ne dobijete dežurnog vozača na telefon, nazovite +387 65 512-305

 Šlep Služba

 Usluge

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.

Cooperšped d.o.o. Banja Luka osim bogate ponude vozila za najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila, CARGO Rent i prodaju vozila.

Ostanimo u Kontaktu

    Knjaza Miloša 85, Banja Luka
   +387 (0) 51 371-497
   info@coopersped.net

©Copyright 2021 Cooperšped – Developed by IDS-Studio