Šlep Služba 0-24 Banja Luka

  Home > Šlep Služba

Šlep Služba – Vućna Služba 0-24h

  Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h   u sklopu svog poslovanja pruža pomoć u prevozu vozila na kojima je nastao kvar ili su oštećena prilikom saobraćajne nezgode, te u drugim uslovima gdje se vozilo onemogući za dalji nastavak putovanja na sopstveni pogon.

Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do tri vozila istovremeno zavisno od klase vozila. Prevoz vršimo za: motocikle, putnička vozila, mini van vozila, terenska vozila, teretna vozila koja ne prelaze ukupnu masu veću od 5t. U mogućnosti je vršenje prevoza raznih kamp vozila, vozila za odmor, vodenih plovila te vozila koja prelaze van gabaritne standarde dužine i širine u zakonskoj regulativi.

  0-24 TEAM PRUŽA USLUGE VUČNE SLUŽBE i POMOĆ NA PUTU 0-24h   dnevno na području grada Banja Luke i okoline od 50km u roku 45 min od poziva stranke za početak intervencije. Vrši se i prevoz na cijeloj teritoriji BiH uz prijašnji nalog za izvršenje usluge. Našim klijentima možemo obezbijediti usluge:

  • Brzi servis na vozilu.
  • Čuvanje vozila na obezbjeđenom parkingu.
  • Obezbjeđenje zamjenskog vozila dok je vozilo na servisu.
  • Obezbjeđenje hotelskog smještaja.
  • Vršenje TAXI usluga za klijente.
  • Istovremeni prevoz 8 putnika i vozila.

U korist naših klijenata i pružanja pomoći Cooper Šped Team Vam stoji na raspolaganju za pomoć 365 dana u godini i za vikend, državne praznike, Božićne i Novogodišnje praznike tu smo 0-24h Vama na usluzi.SPI Služba za pomoć 0-24h:

Često Postavljena pitanja

Koje je radno vrijeme Šlep Službe?

Šlep Služba radi 0-24h, sedam dana u sedmici, 365 dana u godini. Nije bitno koje je doba dana ili noći, mi smo apsolutno uvijek Vama na raspoloaganju.

Da li je usluga skuplja vikendom i praznicima?

Šlep Služba naplaćuje svoje usluge po regularnom cjenovniku i cijene su iste bez obzira koje vrijeme dana i noći ili koji dan u godini je u pitanju. S ponosom napominjemo da nas način poslovanja izdvaja od konkurencije.

Da li vršite popravku na licu mjesta?

Naravno, ukoliko je eventualni kvar ili oštečenje takve prirode da se popravak može izvršiti na licu mjesta. U slučaju da kvar ili oštečenje zahtjevaju više vremena ili veću uslugu, onda Vaše vozilo prevozimo u naš servis, ili servis po Vašem izboru.

Da li prevozite motocikl?

Da, prevozimo sve vrste vozila. Naši kamioni su opremljeni i stabilizatorima za  motocikle.

Možete li moje vozilo prevesti u inostranstvo ili iz inostranstva?

Da, prevozimo vozila na bilo koju destinaciju, bez obzira da li se radi o lokalnom, nacionalnom ili međunarodnom prevozu.

 

Može li se prevoz vozila unaprijed dogovoriti za određeni datum?

Da, dovoljno je da pozovete 066/809-882 i unaprijed dogovorite termin koji Vama odgovara za prevoz Vašeg vozila.

 

Kontakt osoba (Dežurni vozač) Mobtel: ++387 66 809-882 (0-24). U slučaju da ne dobijete dežurnog vozača na telefon, nazovite +387 65 512-305

Šlep Služba

Usluge

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.