Transport Robe – Cooperšped

Home > Transport Robe

Prevoz robe – ZBIRNI TRANSPORT KOMBI-CARGO internacional transport

U sklopu firme nalazi se sektor Cooper Špeda – a CARGO internacional transport. U ponudi usluga Cooper Šped – a CARGO international transport pruža se organizacija zbirnog transporta robe svih vrsta i težina koje CARGO transport omogućuje.

Cooperšped Transport Robe Banja Luka

Naša flota vozila koja se sastoji od više kombi vozila i prikolica maksimalne zapremine volumena tovarnog prostora i nosivosti zavisno od modela vozila pruža prevoz jednog ili više zbirnih transporta robe u rasponu od 100kg do 2900kg i zapremine od 1m3 do 40m³.

Cooperšped Transport Robe Banja Luka

Uslugu unutrašnjeg transporta Vam možemo pružiti na cijeloj teritoriji BiH sa organizacijom odvoza i dovoza robe u zavisnosti od Vaših potreba.

U sklopu CARGO internacional transporta Vam možemo pružiti uslugu prevoza robe na području cijele zapadne Evrope: Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Francuska, Italija, Slovenija, te sva područja bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija).

Cooperšped Transport Robe Banja Luka

Cooper Šped CARGO internacional transport u svojoj ponudi pružanja usluga transporta takođe nudi Vam i transport roba iz istočnih zemalja Evrope: Rumunija, Bugarska, Ukrajina, Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Grčka, te u sklopu međunarodnog transporta vrši se i organizacija transporta roba i iz skandinavskih zemalja: Švedska, Danska.

Cooperšped Transport Robe Banja Luka

Sve organizacije transport pruža mogućnost prevoza robe koja se odnosi za UVOZ i IZVOZ sa područja BiH, te za tranzitni prevoz npr. (Srbija – Austrija), sve ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima za transportom.

Cijene pružanja usluga domaćeg i internacionalnog transporta formiraju se ovisno o destinaciji vršenja usluga, te težinama i zapremini Vaše robe za koju se vrši transport.

Kontakt osoba za organizaciju transporta: Vukelić Darko,Tel: 00387 51 371-497, 065/512-305,
Fax: 051/371-956,e-mail info@coopersped.net

Transport Robe

Transport Vozila

CARGO Rent

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.