Transport Vozila – Cooperšped

  Home > Transport Vozila

Međunarodni transport vozila – zbirni prevoz

Cooper Šped međunarodni transport vozila vrši organizaciju zbirnog i pojedinačnog prevoza vozila u međunarodnom transportu. Vršimo usluge uvoza i izvoza ispravnih i havarisanih vozila sa cijelog područja zapadne Evrope:   Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Švicarska, Slovenija, te područja Skandinavije: Švedska, Danska i Norveška   …

U ponudi logistike međunarodnog transporta vozila vršimo prevoz i iz svih dijelova istočne Evrope:   Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska  , a u mogućnosti je i prevoz vozila iz   Albanije i Kosova  .

Naš vozni park raspolaže sa više vozila i prikolica koji su namjenski opremljeni za vuču ispravnih i havarisanih vozila.

U mogućnosti transporta je prevoz od jednog pojedinačno do tri vozila zbirno ovisno o modelu i težini vozila koja se transportuju.

Posebno naglašavamo naše dosadašnje iskustvo u povratu vozila koja su pronađena na području bivše Jugoslavije a koja su se nalazila na potjernici Interpola i vraćaju se osiguravajućim kompanijama širom Evrope, u sklopu toga poslovanja imamo već dugogodišnju saradnju sa raznim Evropskim osiguravajućim kompanijama.

Poslovanjem i razvojem naše firme uvijek težimo uvijek težimo da ostvarimo veći promet od usluga izvoz vozila prema Evropskom tržištu, tako Vam i nudimo bolje uslove i cijene na tržištu za usluge izvoz i povrat vozila koja su oštećena ili pronađena a trebaju da se transportuju sa područja BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije na sve destinacije Evropske Unije.

Cooper Šped cijene za izvršenje usluga transporta vozila u međunarodnom prevozu formiraju se ovisno o Vašim zahtjevima i potrebama o vrsti transporta i relaciji, količini vozila koja se transportuju pojedinačno ili zbirno.

Kontakt osoba za organizaciju transporta: Vukelić Darko,Tel: 00387 51 371-497, 065/512-305,
Fax: 051/371-956,e-mail info@coopersped.net

Transport Robe

Transport Vozila

CARGO Rent

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.