Prodaja Vozila – Cooperšped

 Home > Prodaja Vozila

Prodaja Vozila

Auto kuća Cooper Šped d.o.o. počela je sa prodajom automobila 2004 godine i ako smo već duži niz godina u poslovanju sa automobilima kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našem prodajnom programu mogu se naći razne klase i marke polovnih putničkih i teretnih automobila. Od osnivanja 2004 godine imamo isti prioritet da svojim kupcima omogućimo kupovinu najkvalitetnijih vozila. Sarađujemo sa raznim trgovcima i auto kućama u Njemačkoj tako da Vam nudimo kvalitetna i provjerena polovna vozila.

Vršimo usluge prodaje polovnih vozila po narudžbi i Vašim željama!

Imamo iskustvo i zadovoljstvo da se bavimo zamjenom automobila po principu staro za novo, te Vam pomoći u odabiru daljoj kupnji novog automobila.

Auto kuća Cooper Šped d.o.o. se bavi i komisionom prodajom vozila. Možete dovesti Vaše vozilo na naš plac koji je maksimalno obezbijeđen fizičkim i video nadzorom, ostaviti vozilo na prodaju i odrediti cijenu koju Vi želite.

Prodaja vozila Banja Luka

Nudimo mnoge kupovinske pogodnosti kupnje automobila za gotovinsko plaćanje, plaćanje preko računa, kredit i lizing uz mogućnost otplate od 3 do 5 godina.

Vršimo usluge prevoza vozila, carinjenje vozila na Vaše ime u saradnji sa špediterskim kućama po sistemu ključ u ruke. Vaše je samo da odaberete željeno vozilo.

Putnička Vozila

Prodaja vozila se vrši po narudžbi i trenutnom stanju vozila koja su za prodaju…   VW, Audi, BMW, Mercedes Benz, Fiat, Citroen, Peugeot, Alfa Romeo, Toyota, Opel, Ford   …

Više informacija na: telefon ++387 (0)51/371-497, fax: ++387 (0)51 371-956
mobtel: ++387 (0)65 512-305!

Teretna Vozila

Više KOMBI vozila Mercedes Sprinter : 211 cdi, 213 cdi , 312D, 313 CDI , 413 CDI, razni oblika karoserij, srednji , MAXI, furgon , kamionet , cerada, TERMO-KING…

MOGUĆNOST NARUDžBE POTREBNOG MODELA ZA VAŠE POTREBE !!!512-305!

Prodaja Vozila

Na Putu sa...

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.