Ostale usluge – Cooperšped d.o.o.

Naslovna / Ostale usluge

Sve usluge firme Cooperšped d.o.o.

Cooperšped rent a car Banja Luka osim iznajmljivanja i servisa vozila takođe vrši i uslugu prevoza robe i vozila, a bavi se i šlep službom, te prodajom medalja i pehara. Dakle, u našoj ponudi možete se računati na sljedeće:

  • Iznajmljivanje vozila – Rent a car
  • Šlep služba bez obzira na lokaciju
  • Transport robe – CARGO rent
  • Zbirni i pojedinačni transport vozila
  • Prodaja vozila po narudžbi

Mi u Cooperšped Rent a car Banja Luka osim djelatnosti najma vozila, takođe posjedujemo kvalitetnu Šlep službu, a bavimo se prodajom vozila, transportom robe i transportom vozila. Takođe posjedujemo i autoservis sa profesionalnim majstorima, koji isključivo služi za održavanje naših vozila.

Iznajmljivanje vozila – Rent a car Banja Luka

Mi u Cooperšped rent a car Banja Luka posebnu pažnju poklanjamo našem voznom parku. Konstantno nabavljamo nova vozila svih klasa i redovno proširujemo našu ponudu iznajmljivanja vozila.

U svojoj ponudi imamo nove i novije automobile standardne i visoke klase, u zavisnosti da li iznajmljujete automobil za gradsku vožnju ili putovanje. Takođe u ponudi imamo kombi vozila, kamione, prikolice sa ceradom i šlep prikolice.

Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Prije svakog najma prolaze rigorozan pregled i priprem za iznajmljivanje. Da bi se naši zaposleni, a i klijenti koji iznajmljuju vozila zaštitili, Rent a car Banja Luka Cooperšped preduzima najstrožije COVID-19 mjere zaštite. Takođe, sva naša vozila su 100% sigurna i tehnički ispravna.

Iznajmljivanje vozila – Rent a car Banja Luka

Šlep služba Banja Luka

Cooperšped ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do tri vozila istovremeno zavisno od klase vozila. Prevoz vršimo za: motocikle, putnička vozila, mini van vozila, terenska vozila, teretna vozila koja ne prelaze ukupnu masu veću od 5t. U mogućnosti je vršenje prevoza raznih kamp vozila, vozila za odmor, vodenih plovila te vozila koja prelaze van gabaritne standarde dužine i širine u zakonskoj regulativi.

Šlep služba Banja Luka

Transport robe – CARGO rent Banja Luka

U sklopu firme nalazi se sektor Cooperšpeda – a CARGO internacional transport. U ponudi usluga Cooperšped – a CARGO international transport pruža se organizacija zbirnog transporta robe svih vrsta i težina koje CARGO transport omogućuje.

Cooperšped CARGO rent Vam nudi najam teretnih kombi vozila i prikolica. Cijena za CARGO rent uključuje neograničenu kilometražu, osiguranje od štete, osiguranje od krađe.

U cijenu najma ne ulazi: dodatna oprema i usluge, gorivo, kazne. Uvjeti najma su standardni po propisima Cooperšped rent a car-a. CARGO rent Vam pruža mogućnost najma sa vozačem za inostrana putovanja. smo da rješimo Vaše potrebe u Vašem poslovnom svijetu U cijenu najma ne ulazi: dodatna oprema i usluge, gorivo, kazne. Uvjeti najma su standardni po propisima Cooperšped rent a car-a. CARGO rent Vam pruža mogućnost najma sa vozačem za inostrana putovanja. smo da rješimo Vaše potrebe u Vašem poslovnom svijetu Cooperšped CARGO Rent !!!

Transport robe - CARGO rent Banja Luka

Zbirni i pojedinačni transport vozila Banja Luka

Cooper Šped međunarodni transport vozila vrši organizaciju zbirnog i pojedinačnog prevoza vozila u međunarodnom transportu. Vršimo usluge uvoza i izvoza ispravnih i havarisanih vozila sa cijelog područja zapadne Evrope: Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Švicarska, Slovenija, te područja Skandinavije: Švedska, Danska i Norveška …

U ponudi logistike međunarodnog transporta vozila vršimo prevoz i iz svih dijelova istočne Evrope: Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska , a u mogućnosti je i prevoz vozila iz Albanije i Kosova .

Naš vozni park raspolaže sa više vozila i prikolica koji su namjenski opremljeni za vuču ispravnih i havarisanih vozila. U mogućnosti transporta je prevoz od jednog pojedinačno do tri vozila zbirno ovisno o modelu i težini vozila koja se transportuju.

Zbirni i pojedinačni transport vozila Banja Luka

Prodaja vozila po narudžbi Banja Luka

Auto kuća Cooper'ped d.o.o. počela je sa prodajom automobila 2004 godine i ako smo već duži niz godina u poslovanju sa automobilima kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našem prodajnom programu mogu se naći razne klase i marke polovnih putničkih i teretnih automobila. Od osnivanja 2004 godine imamo isti prioritet da svojim kupcima omogućimo kupovinu najkvalitetnijih vozila. Sarađujemo sa raznim trgovcima i auto kućama u Njemačkoj tako da Vam nudimo kvalitetna i provjerena polovna vozila.

Imamo iskustvo i zadovoljstvo da se bavimo zamjenom automobila po principu staro za novo, te Vam pomoći u odabiru daljoj kupnji novog automobila.

Auto kuća Cooper Šped d.o.o. se bavi i komisionom prodajom vozila. Možete dovesti Vaše vozilo na naš plac koji je maksimalno obezbijeđen fizičkim i video nadzorom, ostaviti vozilo na prodaju i odrediti cijenu koju Vi želite.

Prodaja vozila po narudžbi Banja Luka
Ukoliko planirate putovati u inostranstvo, ili ste stigli iz inostranstva i niste sigurni u kurs Konvertibilne Marke u odnosu na bilo koju svjetsku stranu valutu, možete online provjeriti kurs ili provjeriti konverziju za taj dan na sajtu kursna-lista.online pre nego što konvertujete valutu u banci ili mjenjačnici.
Više informacija na: telefon +387 (0) 51/371-497, fax: +387 (0) 51 371-956, mobtel: +387 (0) 65 512-305!

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305