BiH AMK

  Home    BiH AMK

 Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u je najbolji suvozač!

  BIHAMK   članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji – što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je   BIHAMK PLUS   paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više).   BIHAMK CLASSIC   i   BIHAMK PLUS   paketi vam osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i jednokratnu novčanu pomoć, za pokrivanje medicinskih troškova do   1000,00 KM.  

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BIHAMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti   BIHAMK BONUS.  

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima BIHAMK članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BIHAMK-a.

BiH AMK

Učlanjenje u BIHAMK je moguće izvršiti u COOPERŠPED-u na adresi Knjaza Miloša 85, Banja Luka.

 Sva Vozila

 Putnička Vozila

 Teretna Vozila

 Prikolice

 Opšti Uslovi

 Cjenovnik

 BiH AMK

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.

Cooperšped d.o.o. Banja Luka osim bogate ponude vozila za najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila, CARGO Rent i prodaju vozila.

Ostanimo u Kontaktu

    Knjaza Miloša 85, Banja Luka
   +387 (0) 51 371-497
  rentacar@coopersped.net

©Copyright 2021 Cooperšped – Developed by IDS-Studio