BiH AMK – Postani član!

Ako ste vozač, članstvo u BiH AMK-u je najbolji suvozač!

BiH AMK članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama: Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji – što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110,00 eura i više.

Takođe, u slučaju da putujete po Evropi tu je BiH AMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150,00 eura i više). BiH AMK CLASSIC i BiH AMK PLUS paketi vam osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i jednokratnu novčanu pomoć, za pokrivanje medicinskih troškova do 1.000,00 KM.

 

Extra pogodnosti

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BiH AMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BiH AMK BONUS.

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Posebno se izdvajaju HIFA benzinske pumpe, na kojima BiH AMK članovi ostvaruju 0,05 KM po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BiH AMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BiH AMK-a.

Učlanjenje u BiH AMK je moguće izvršiti u COOPERŠPED-u na adresi Knjaza Miloša 83, Banja Luka.

Ako ste vozač, članstvo u BiH AMK-u je najbolji suvozač!
Više informacija na: telefon +387 (0) 51/371-497, fax: +387 (0) 51 371-956, mobtel: +387 (0) 65 512-305!

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305