BiH AMK – Postani član!

  Home > BiH AMK

Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u je najbolji suvozač!

  BIHAMK   članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji – što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je   BIHAMK PLUS   paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više).   BIHAMK CLASSIC   i   BIHAMK PLUS   paketi vam osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i jednokratnu novčanu pomoć, za pokrivanje medicinskih troškova do   1000,00 KM.  

Extra Pogodnosti

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BIHAMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti   BIHAMK BONUS.  

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima BIHAMK članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BIHAMK-a.

BiH AMK

Učlanjenje u BIHAMK je moguće izvršiti u COOPERŠPED-u na adresi Knjaza Miloša 85, Banja Luka.

Sva Vozila

Putnička Vozila

Luksuzni Kombi Taxi

Teretna Vozila

Prikolice

Opšti Uslovi

Cjenovnik

BiH AMK

Pretplatite se na naše novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i akcijskim popustima.