Transport vozila – Banja Luka 066/827-157

Naslovna / Ostale usluge / Transport vozila

Međunarodni transport vozila – zbirni prevoz

Cooperšped međunarodni transport vozila – Banja luka, vrši organizaciju zbirnog i pojedinačnog prevoza vozila u međunarodnom transportu. Vršimo usluge uvoza i izvoza ispravnih vozila, kao i havarisanih vozila sa cijelog područja zapadne Evrope: Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Švicarska, Slovenija, te područja Skandinavije: Švedska, Danska i Norveška …

U ponudi logistike međunarodnog transporta vozila vršimo prevoz i iz svih dijelova istočne Evrope: Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska , a u mogućnosti je i prevoz vozila iz Albanije i Kosova.

Naš vozni park raspolaže sa više vozila i prikolica koji su namjenski opremljeni za vuču ispravnih i havarisanih vozila. U mogućnosti transporta je prevoz od jednog pojedinačno do tri vozila zbirno ovisno o modelu i težini vozila koja se transportuju.

Posebno naglašavamo naše dosadašnje iskustvo u povratu vozila koja su pronađena na području bivše Jugoslavije a koja su se nalazila na potjernici Interpola i vraćaju se osiguravajućim kompanijama širom Evrope, u sklopu toga poslovanja imamo već dugogodišnju saradnju sa raznim Evropskim osiguravajućim kompanijama.

Poslovanjem i razvojem naše firme uvijek težimo uvijek težimo da ostvarimo veći promet od usluga izvoz vozila prema Evropskom tržištu, tako Vam i nudimo bolje uslove i cijene na tržištu za usluge izvoz i povrat vozila koja su oštećena ili pronađena a trebaju da se transportuju sa područja BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije na sve destinacije Evropske Unije.

Cooperšped cijene za izvršenje usluga transporta vozila u međunarodnom prevozu formiraju se ovisno o Vašim zahtjevima i potrebama o vrsti transporta i relaciji, količini vozila koja se transportuju pojedinačno ili zbirno.

Kontakt osoba za organizaciju transporta: Vukelić Darko, Telefon: +387 (0) 51/371-497, 065/512-305, Fax: +387 (0) 51/371-956

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305