Uslovi korištenja – Cooperšped d.o.o.

Naslovna / Uslovi korištenja

Hvala što ste posetili naš https://coopersped.net. Vaš pristup, kao i korištenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korištenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korištenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korištenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korištenja bez ograničenja, molimo vas da napustite internet sajt.

1. Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Cooperšped d.o.o. ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlaštenog nosioca prava. Korištenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korištenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Cooperšped d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

2. Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promjene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obavještenja. Međutim, Cooperšped d.o.o. se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.

Takođe, Cooperšped d.o.o. ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savjete za donošenje odluka bilo koje vrste.

2. Vaša upotreba internet sajta

3. Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Cooperšped d.o.o. nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korištenja ili je u nekoj vezi sa korištenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

4. Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Cooperšped do.o.. Takvi linkovi su obezbjeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija.

  • Cooperšped d.o.o. ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbjednost ovih sajtova.
  • Cooperšped d.o.o. ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik.

5. Izmjena uslova korištenja

Cooperšped d.o.o. može u svakom trenutku izmjeniti ove uslove korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posjetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korištenja.

6. Politika privatnosti

Cooperšped d.o.o. čuva privatnost svih posjetilaca svog internet sajta i štiti lične podatke posjetilaca internet sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja slijedi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

6. Politika privatnosti

Više informacija na: telefon +387 (0) 51/371-497, fax: +387 (0) 51 371-956, mobtel: +387 (0) 65 512-305!

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305