Prodaja vozila – Banja Luka

Naslovna / Ostale usluge / Prodaja vozila

Prodaja vozila

Auto kuća Cooperšped d.o.o. počela je sa prodajom automobila 2004 godine, iako smo već duži niz godina u poslovanju sa automobilima kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našem prodajnom programu mogu se naći razne klase i marke polovnih putničkih i teretnih automobila.

Od osnivanja 2004 godine imamo isti prioritet da svojim kupcima omogućimo kupovinu najkvalitetnijih vozila. Sarađujemo sa raznim trgovcima i auto kućama u Njemačkoj tako da Vam nudimo kvalitetna i provjerena polovna vozila.

Vršimo usluge prodaje polovnih vozila po narudžbi i Vašim željama!

Imamo iskustvo i zadovoljstvo da se bavimo zamjenom automobila po principu staro za novo, te Vam pomoći u odabiru daljoj kupnji novog automobila.

Auto kuća Cooperšped d.o.o. se bavi i komisionom prodajom vozila. Možete dovesti Vaše vozilo na naš plac koji je maksimalno obezbijeđen fizičkim i video nadzorom, ostaviti vozilo na prodaju i odrediti cijenu koju Vi želite.

Prodaja vozila Banja Luka

Putnička vozila

Nudimo mnoge kupovinske pogodnosti kupnje automobila za gotovinsko plaćanje, plaćanje preko računa, kredit i lizing uz mogućnost otplate od 3 do 5 godina.

Vršimo usluge prevoza vozila, carinjenje vozila na Vaše ime u saradnji sa špediterskim kućama po sistemu ključ u ruke. Vaše je samo da odaberete željeno vozilo.

Prodaja vozila se vrši po narudžbi i trenutnom stanju vozila koja su za prodaju… Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes Benz, Škoda Fiat, Citroen, Peugeot, Alfa Romeo, Toyota, Opel, Ford ili bilo koju drugu marku vozila koju naručite. Takođe za Vas nabavljamo i hybrid i automobile na električni pogon.

Teretna vozila

U ponudi imamo više KOMBI vozila Mercedes Sprinter : 211 cdi, 213 cdi , 312D, 313 CDI , 413 CDI, razni oblika karoserij, srednji , MAXI, furgon , kamionet , cerada, TERMO-KING…

Mogućnost narudžbe potrebnog modela za Vaše potrebe!!! +387 (0) 051/512-305
Putnička vozila

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305