Transport robe – Banja Luka

Naslovna / Ostale usluge / Transport robe

Prevoz robe – Zbirni transport kombi-CARGO internacional transport

U sklopu firme nalazi se sektor Cooperšpeda – a CARGO internacional transport. U ponudi usluga Cooperšped – a CARGO international transport pruža se organizacija zbirnog transporta robe svih vrsta i težina koje CARGO transport omogućuje.

Cooperšped CARGO rent Vam nudi najam teretnih kombi vozila i prikolica. Cijena za CARGO rent uključuje neograničenu kilometražu, osiguranje od štete, osiguranje od krađe.

U cijenu najma ne ulazi: dodatna oprema i usluge, gorivo, kazne. Uvjeti najma su standardni po propisima Cooperšped rent a car-a. CARGO rent Vam pruža mogućnost najma sa vozačem za inostrana putovanja. smo da rješimo Vaše potrebe u Vašem poslovnom svijetu U cijenu najma ne ulazi: dodatna oprema i usluge, gorivo, kazne. Uvjeti najma su standardni po propisima Cooperšped rent a car-a. CARGO rent Vam pruža mogućnost najma sa vozačem za inostrana putovanja. smo da rješimo Vaše potrebe u Vašem poslovnom svijetu Cooperšped CARGO Rent !!!

Transport robe - Banja Luka

Cargo vozila kojima raspolažemo

Naša flota vozila koja se sastoji od više kombi vozila i prikolica maksimalne zapremine volumena tovarnog prostora i nosivosti zavisno od modela vozila pruža prevoz jednog ili više zbirnih transporta robe u rasponu od 100kg do 2900kg i zapremine od 1m3 do 40m³.

Cargo vozila kojima raspolažemo

Transport robe – usluge

Uslugu unutrašnjeg transporta Vam možemo pružiti na cijeloj teritoriji BiH sa organizacijom odvoza i dovoza robe u zavisnosti od Vaših potreba.

U sklopu CARGO internacional transporta Vam možemo pružiti uslugu prevoza robe na području cijele zapadne Evrope: Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Francuska, Italija, Slovenija, te sva područja bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija).

Transport robe - usluge

CARGO rent destinacije

Cooper Šped CARGO internacional transport u svojoj ponudi pružanja usluga transporta takođe nudi Vam i transport roba iz istočnih zemalja Evrope: Rumunija, Bugarska, Ukrajina, Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Grčka, te u sklopu međunarodnog transporta vrši se i organizacija transporta roba i iz skandinavskih zemalja: Švedska, Danska.

CARGO rent destinacije

Organizacija transporta robe

Sve organizacije transport pruža mogućnost prevoza robe koja se odnosi za UVOZ i IZVOZ sa područja BiH, te za tranzitni prevoz npr. (Srbija – Austrija), sve ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima za transportom.

Cijene pružanja usluga domaćeg i internacionalnog transporta formiraju se ovisno o destinaciji vršenja usluga, te težinama i zapremini Vaše robe za koju se vrši transport.

Kontakt osoba za organizaciju transporta: Vukelić Darko, Telefon: +387 (0) 51/371-497, 065/512-305, Fax: +387 (0) 51/371-956

Pretplatite se na naše novosti!

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim novim aktivnostima, novim automobilima kao i
akcijskim popustima.

Cooperšped

Rent a car Banja Luka – Cooperšped d.o.o. osim bogate ponude vozila na najam i transport, u sklopu ponude nudi i kvalitetnu i pouzdanu šlep službu, prodaju vozila, transport robe i vozila i CARGO Rent.

Ostanimo u kontaktu

78000, Banja Luka

U slučaju da Vaš poziv ostane bez odgovora, slobodno nazovite broj ispod, telefon ili viber.
+387 (0) 65 512-305